sábado, 20 de noviembre de 2010

Marroc i Yo soy Dios - Giorgio Faletti


Hola,
de tornada de nou de vacances, aquest cop el destí ha sigut el Marroc i bàsicament Marrakesh amb una escapadeta al desert per montar en camell i fer una nit en una haima. La companyia ha sigut gairebé la mateixa que els que vam fer el camino de Santiago l'any passat més en David i la Cristina. Tot ha anat molt bé gràcies a la feina impagable del nostre guia i amic en Mohamed, cal dir que en tots els dies no es va separar de nosaltres i ens va ajudar en tot el que el vam necessitar. L'únic però, la infecció a la panxa que em va fer estar l'ultim dia al llit, un petit peatge a pagar quan menges por ahi...
Ja tindré temps per penjar les fotos i ara pensareu, i perquè posa la foto d'un llibre i no en parla, doncs a això vaig ara.
Giorgio Faletti escriptor italià, humorista i comediant també, s'ha especialitzat en la novel.la negra i desde el Yo Mato que ha aconseguit atrapar-me en tots els llibres que ha escrit. En aquest cas, m'ha acompanyat en els viatges de Canàries i Marroc, i quan més a prop estava del final més trobava a faltar la ilusió del principi. Però així són els llibres i els viatges, tot es començar-los, fer la maleta, disfrutar del camí i preparar-te pel final i la tornada a la realitat.
Les fulles del Yo soy Dios ens porten de la guerra del Vietnam al Nova York actual on una série d'atemptats posen en alerta una ciutat que encara plora desdel 11-S i on finalment ens descobreix com pot una ment perturbada portar una vida doble. Com diu l'autor sobre el títol del llibre no vull ser tant presumptuós, però si alguna vegada t'ho diuen, tampoc està malament, no?
salut
PD: 8 dies per la marató!

No hay comentarios:

Publicar un comentario