martes, 9 de noviembre de 2010

Tardor

Hola,

acabo de tornar de vacances a Gran Canaria, concretament 5 dies a la Playa del Inglés amb 5 amics. El grup bastant variopint, no sé si està ben dit, estava compost per tot tius, alguns que no ens coneixíem abans però amb ganes tots de passar-ho bé.

Apunto una série de tags del viatge:

1. A Maspamomas hi ha mes palomos cojos gairebé que ocells jeje . Que consti que no hi tinc res en contra, és sols una opinió personal!
2. un hit que he descobert http://www.youtube.com/watch?v=QJFulqICzbI&ob=av2n i un que ha tornat de forma repetida amb el show del mini-club http://www.youtube.com/watch?v=lHsYUQhzXrU
3. No sé com és banyar-se a l'oceà canari, sé que els taxistes són fans de cagar-se en tot, sigui política, futbol, moros... entenc que els turistes de Lloret es sentin assetjats pels propagandes de les discos...
4.El ping pong té un efecte magnètic sobre com provocar el sedentarisme en un hotel, si aneu en grup, absteniu-vos, provoca addicció!!! En el decurs, es va celebrar el I i II Open International Table Tennis Maspalomas!
5. Ah, tot plegat va ser "mamella" (expressió recurrent utilitzada per en Manel (integrant del grup de viatge) per designar que una cosa o situació és genial) pot arribar a la seva màxima expressió quan la defineix com a "teta de monja".
___________________________________________________________________
Així que d'aquest forma afronto el mes de novembre, mes on la tardor ja comença a canviar el color del paisatge i ens ha obligat a fer el periòdic canvi d'armari. M'agrada aquest mes, pensant en Marroc i la cada cop més propera marató...

No té preu entrenar per les dunes en el trajecte Playa Ingles-Maspalomas i tornada... és fantàstic!!! o mamella que diria aquell!!!

salut i disfruteu!

No hay comentarios:

Publicar un comentario